19 / 100

Bodis Personalitzats amb el Nom del Nadó

Els nostres bodis personalitzats per a nadó i nadóns són una peça ideal perquè són molt còmodes per als nens. Aquesta roba de nadó permet als pares poder canviar fàcilment els bolquers diverses vegades a el dia. Aixó és per la obertura d´entrecames amb tancament de corxets. Els fem amb missatges únics i molt divertits, sobretot per regalar. 

A Ropabebe t´oferim un gran ventall de bodis amb el nom del nadó, els disenyem i els entreguem amb el format d´estampació. Els dissenys que pots descobrir a la nostra botiga online són bàsicament: amb frases, dibuixos d´animals i bonics dissenys que fan d´un detall un bonic record.

Ademés, els nostres bodies personalitzats amb el nom del nadó son fabricats aquí a Espanya, concretament a Catalunya. Els trobaràs en diferents talles els disposem de la talla 0 fins els 4 anys.

A part dels personalitzats pots trobar els bodys per a nadons tradicionals, que dintre de ser “normals” tenen un disseny únic i no els trobaràs a totes les botigues ja que ens agraden la roba per als nadons que sigui diferent.

Si has de fer un regal o simplement vols un body personalitzat amb el nom del nadó o amb frases divertides, no t´ho pensis més, les nostres entregues són molt ràpides, ho rebràs a casa teva en 24/48 hores.

A Ropabebe t´oferim un gran ventall perque puguis triar entre molts models diferents que segur que troves el teu!

Si tens qualsevol dubte o vols possar-te en contacte amb nosaltres, t´atendrém el més ràpid possible.

Gràcies per la teva visita.